duminică 21 aprilie 2024

Omul lui Grindeanu de la Apele Române, un penal

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Sorin Lucaci, numit la conducerea Administrației Naționale ‘Apele Române’ în septembrie anul trecut, este un apropiat al PSD, și mai ales al lui Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, care l-a și propus în această funcție. Ce nu se știe despre Lucaci este că are cazierul ‘pătat’. Mai exact, acesta a fost condamnat în 2019 la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe (art.336 NCP)”, arată PSNews.

Facem precizarea că, potrivit împărțirii agreată de cele 3 partide din coaliția de guvernare, numirea din fruntea Administrației Naționale „Apele Române” îi aparține PSD.

Lucaci, în vârstă de 46 de ani, a mai deținut funcția de director general la „Apele Române”, a fost director general la Administraţia Bazinală de Apă Banat. În perioada 2011 – 2012 a fost director al Direcției Regionale de Drumuri si Poduri Timișoara (DRDP), anterior fiind adjunct la aceeași instituție.

Amintim că Sorin Lucaci l-a înlocuit în funcția de director general al Administrației Naționale ‘Apele Române’ pe Gabriel Francisc Stika, prins de polițiști în noaptea de 11 august 2022, în județul Tulcea, având permisul de conducere suspendat, deschizându-i-se dosar penal.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro