sâmbătă 28 ianuarie 2023
spot_img

PNL răspunde atacurilor PSD: pusee de personalitate!

Must read

spot_img

PNL răspunde atacurilor PSD  la adresa lui Virgil Popescu și a altor colegi liberali din Guvern, prin purtătorul de cuvânt Ionuț Stroe. Acesta îi invită pe social-democrați să înceteze atacurile politice și să arate că știu să guverneze. Problema disputelor ar urma să fie discutată la următoarele ședințe ale Coaliției.

Poate unii din PSD au început să viseze altceva, dar colegii din PSD trebuie să se obișnuiască că acest guvern este unul atât liberal, cât este și unul social democrat. Și așa va fi și după 24 mai (.r. – rotativă guvernamentală). Nu se schimbă puterea, doar premierul. Asta înseamnă stabilitatea politică. Îi invit, de aceea, pe cei din PSD să demonstreze ce pot face la guvernare, nu în declarații politice sau pe Facebook. Acolo oricine poate fi rebel fără cauză. Nu pot să stau să ascult un lider local care a pierdut fermoarul de la gură, face și desface guvernul cum are chef și să îl iau în serios. E marginal și se autoizolează cu asemenea declarații”, a punctat deputatul PNL, potrivit Adevărul.

Ionuț Stroe dă exemplul modului de lucru al premierului și anunță că tema disputelor va fi discutată la viitoare ședințe.: „Prefer modul de lucru al premierului Ciucă care a reușit să obținiă rezultate pentru că nu a încurajat vreodată adversitatea. Vom discuta în coaliție să fie temperate aceste mici pusee de personalitate care doar sabotează guvernarea, nu o ajută”, a completat purtătorul de cuvânt al PNL.

Mai mult, deputatul PNL a precizat: „Declarațiile politice belicoase ale unor politicieni locali nu vor împiedica ancheta pentru a identifica și pedepsi vinovații. Acolo trebuie să aflăm cine a greșit de la cap la coadă. Nu vor funcționa încercările de intimidare”.

Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
spot_img
spot_img

Jurnalist.ro