joi 22 februarie 2024

Oprea se cocoață pe Covid19 să reintre în cărți

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Tupeul unora în vremuri de criză este fără limite. S-a activat zilele acestea și dă lecții despre gestionarea situațiilor limită un personaj de tristă amintire. Omul se lăfăie pe televizor și încearcă să ne convingă că țara ar avea nevoie de expertiza lui. Gabriel Oprea, poreclit generalul “Izmene”, căci despre el este vorba, a stat pitit o bună bucată de vreme, iar acum a simțit miros de sânge electoral.

Pentru cei care au uitat, Oprea era ministru de Interne când s-a întâmplat nenorocirea Colectiv. Zeci de mii de români au ieșit zile în șir în stradă, să ceară demisia acestui personaj de tristă amintire, care nu se dădea plecat din clădirea fostului CCA. A fost nevoie ca un tânăr polițist, pe nume Bogdan Gigină, iertat fie-i numele, să moară la datorie, pentru ca scaunul lui Oprea să se clatine. Vorbim de scaunul ce avea în spate celebra cadă cu jacuzzi, cumpărată din fondurile operative ale serviciului secret din subordine.

În fine, o serie de imagini apărute mult mai recent în spațiul public, îl arată pe Gabriel Oprea venit la fața locului imediat după tragedia Colectiv. Am văzut cu toții un personaj căutând să se hrănească electoral în acele momente și mai puțin implicat în procesul de într-ajutorare a celor trecuți prin focul Colectiv. Astăzi generalul cu pricina vrea din nou în lumina reflectoarelor, încercând să călărească o altă dramă națională. Rușine, generale!

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro