sâmbătă 13 aprilie 2024

Pilot TAROM, depistat cu CORONAVIRUS

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Un pilot TAROM a fost infectat cu coronavirus. Potrivit autorităților, acesta ar fi cintrat în contact cu alți 9 colegi.

Având în vedere situația creată la nivelul Tarom prin depistarea pozitivă cu coronavirus a unui pilot din flota ATR, compania a recomandat tuturor persoanelor care au intrat în contact cu pilotul să intre în autoizolare la domiciliu.

La prima anchetă internă persoana a avut contact cu 9 piloți. O parte dintre aceștia au mai avut contact cu 22 de colegii și cu 19 membri de familie. Trebuie menționat că activitatea celorlalte departamente din cadrul Tarom se desfășoară normal. Piloții Airbus și Boeing împreună cu personalul navigant își desfășoară activitatea normal, cu respectarea măsurilor de combatere și de prevenire a răspândirii a noului coronavirus’, anunță reprezentanții companiei.

De asemenea, se precizează că flota ATR își desfășoară activitatea normal, cu excepția contacților direcți ai pilotului.

Activitatea Aeroportului Otopeni și a celor care se ocupă de dirijarea traficului aerian nu este afectată de această situație.

Amintim că în România au fost depistate alte 29 cazuri de coronavirus, numărul total ajungând la 246. Din cele 29 de cazuri noi, 12 sunt din Bucureşti, 7 din Iaşi, 3 din  Ilfov, 2 din Hunedoara, câte 1 caz în Alba, Bihor, Maramureş, Olt, Suceava.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro