duminică 10 decembrie 2023

Orban și alți 16 parlamentari au demisionat din PNL

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban a demisionat din partid, fiind urmat de 16 senatori şi deputaţi. Printre aceștia, foștii ministri Violeta Alexandru, Adrian Oros și fostul șef al cancelariei premierului, Ionel Dancă, scrie Agerpres.

„Astazi este pentru mine o zi cruciala, o zi in care pur si simplu am fost obligat să părăsesc partidul în care mi-am petrecut toată viața matură. Este o decizie pe care o iau cu o mare greutate, pentru că în PNL am cei mai muți prieteni, oameni de care am luptat umăr la umăr, altărui de care am suferit, alături de care ne-am luptat pentru ideile liberale și pentru a opri ciuma roșie”, a spus Orban.

Ludovic Orban a transmis cu această ocazie noi săgeți către Klaus Iohannis.

„Nu pot să mă abțin să nu spun câteva cuvinte despre chiriașul de la Cotroceni. Oricât de mult se ascunde, oricât de departe va sta de oameni, tot îl vor ajunge scrâșnelile din dinți și blestemele oamenilor pe care i-a trădat. Nimeni nu scapă atunci când își bate joc de oameni.

Cu o cotă de încredere prăbușită, fără niciun fel de legitimitate și autoritate morală, Klaus Werner Iohannis încă își face planuri. Singurul plan pe care trebuie să și-l facă este să-i slugărească cât mai mult pe pesediști, pentru ca nu cumva să treacă suspendarea prin Parlament. Pentru că dacă se va întoarce la popor, într-un referendum de demitere, mandatul lui va înceta înainte de termen”, a declarat Ludovic Orban.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro