luni 25 septembrie 2023

Orban: Alegeri în două tururi, respect pentru democrație

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Premierul Ludovic Orban îi răspunde lui Marcel Ciolacu, afirmând că aceștia sfidează dorința a peste 80% dintre români.

Liderul PNL este de părere că alegerea primarilor în două tururi arată cu adevărat respectul pentru democrație și votul cetățenilor

„Am văzut că PSD depune moțiune de cenzură. Sincer, nu înțeleg motivele. Peste 1.500 dintre primarii care au câștigat alegerile în 2016 au câștigat cu peste 50%. Poate vă e teamă că nu și-au făcut treaba cum trebuie, deși ați pompat resurse din bugetul de stat în primarii PSD? Puteți să băgați și 10 moțiuni de cenzură, dar nu puteți să ne schimbați punctul de vedere nici al nostru, nici al celor peste 80% dintre cetățeni care vor alegeri în două tururi.

”Am aprobat amendamente: reprezentarea partidelor în birourile electorale, reducerea de la 90 la 60 de zile a termenului în care se poate obține viza de flotant, scăderea numărului de semnături pentru candidații independenți, nici o altă persoană nu poate staționa în secția de vot mai mult decât timpul necesar pentru vot.

Alegerea în două tururi arată cu adevărat respectul pentru democrație și votul cetățenilor. Noi punem pe masă mandatul Guvernului pentru acest obiectiv. Dragi PSD-iști, o să vă batem la locale și într-un tur și în două tururi”, a spus Ludovic Orban.

 

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro