joi 22 februarie 2024

Adjunctul lui Firea, acuzații ‘criminale’ în CGMB

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

A fost circ în ședința de miercuri din CGMB. Viceprimarul Aurelian Bădulescu a numit-o ‘criminală’ pe o consilieră USR.

Scandalul a pornit de la acordarea unor titluri de cetățeni de onoare mai multor medici bucureșteni. Ana Ciceală de la USR a luat cuvântul afirmând că medicii nu merită acest titlu de onoare ținând cont de cum arată sistemul sanitar. Mai mult, în jurul unui medic de pe lista ‘premianților’, Narcis Copcă, tronează chiar și acuze de corupție.

Prima replică a venit din partea primarului Gabriela Firea, care a spus că se înclină în fața medicilor. Ulterior, viceprimarul Bădulescu i-a transmis Anei Ciceală că nu mai are dreptul să intervină și a numit-o ‘criminală’, potrivit stiripesurse.ro

Medicii care au primit titlul de cetățeni de onoare sunt:

Conf. dr. Monica Desire Dragomir (Institutul Oncologic prof. dr. Alexandru Trestioreanu), prof. dr. Ioana Marina Grinţescu (Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti), prof. dr. Mihai Berteanu (Spitalul Universitar de Urgenţă Elias), dr. Cătălin Cîrstoveanu (Spitalul Marie Curie), prof. dr. Narcis Copcă (Spitalul Sf. Maria), conf. dr. Dan Cristian Gheorghe (Spitalul Marie Curie), prof. dr Vlad Anton Iliescu (Institutul de boli cardiovasculare C.C. Iliescu), prof. dr. Irinel Popescu (Institutul Clinic Fundeni), prof. dr. Cristian Ioan Stoica (Spitalul Clinic Foişor), dr. Igor Tudorache (şeful Programului de transplant pulmonar şi cardio-pulmonar în Departamentul de chirurgie cardiacă, toracică şi vasculară a Universităţii de Medicină din Hanovra – Germania.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro