Orban depune, luni, lista de miniștri

Premierul desemnat Ludovic Orban a anunţat că luni va depune programul de guvernare și lista de miniștri.

„Am hotărât – luni să depunem programul de guvernare actualizat şi lista de miniştri, dar nu pot să mă prezint în faţa Parlamentului înainte de a mă prezenta în faţa forurilor statutare ale PNL. Luni, la ora 10,00, vom avea o reuniune a Biroului Politic Naţional şi vom supune votului colegilor din PNL programul reactualizat şi lista Guvernului pentru ca tot luni să le trimitem spre Parlament, astfel încât să reducem cât mai mult posibilitatea boicotului procedural pe care-l planifică PSD”, a declarat vineri Ludovic Orban, aflat la Balş (Olt).

Liderul PNL a precizat că liberalii doresc declanşarea alegerilor anticipate și ‘nu vor vota guvernul astfel încât să se poată dizolva Parlamentul’.

”Singura soluţie pentru a asigura o bună guvernare României este ca românii să îşi aleagă din nou un Parlament reprezentativ care să fie o oglindă fidelă a opţiunilor actuale ale populaţiei şi mai ales ale aspiraţiilor obiectivelor, năzuinţelor fiecărui cetăţean român. Pentru a ajunge la această situaţie, este evident că Parlamentul trebuie să respingă două guverne, iar parlamentarii PNL sunt mandataţi să participe la şedinţele de plen şi să nu voteze guvernul astfel încât să se poată dizolva Parlamentul”, a mai declarat prmierul.

„Eu sunt mulţumit de toată echipa, nu am absolut niciun motiv să fiu mulţumit de unul dintre colegii mei”, a adăugat Orban.

Comentează pe FACEBOOK