Orban promite că nu va majora sau introduce taxe

Ludovic Orban le-a promis, vineri, oamenilor de afaceri că va menține cota unică de impozitare și nu va majora sau introduce taxe, într-o întâlnire cu reprezentanţii Coaliţiei pentru Dezvoltarea României (CDR).

„Premierul Ludovic Orban a subliniat poziţia clară a Guvernului de a menţine cota unică de impozitare şi faptul că nu are în vedere majorări de taxe şi nici introducerea de taxe noi”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Guvernului.

Totodată, discuţiile au vizat continuarea măsurilor Guvernului pentru păstrarea locurilor de muncă, respectiv „acordarea de zile libere pentru părinţii copiilor ale căror cursuri sunt suspendate din cauza epidemiei, prelungirea aplicării programului flexibil de lucru pentru o perioada de şase luni şi acordarea stimulentelor pentru menţinerea locurilor de muncă”.
De asemenea, şeful Executivului a subliniat încă o dată deschiderea spre dialog a Guvernului şi atitudinea pro-business pentru găsirea de soluţii „rapide şi eficiente” de susţinere a economiei şi a angajaţilor.

 

Comentează pe FACEBOOK