luni 25 septembrie 2023

Partidul care iartă păcatele: Un bătăuș și un bărbat acuzat de sex cu minore, ținuți în brațe de PNL

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Partidul iartă orice păcat. PNL îl ține în brațe pe primarul acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu minore și pe un altul care a fost surprins agresând o femeie pe stradă.

În primul caz este vorba despre Damian Butnariu, primarul comunei Mogoșești-Siret, din județul Iași. Acesta a recunoscut în instanță că a întreținut relații sexuale cu două fete minore, pe care un proxenet i le-a adus chiar în sediul primăriei.

Butnariu se află la al patrulea mandat, devenind un om influent în PNL Iași.

La începutul anului, când a izbucnit scandalul sexual, Butnariu a fost exclus din PNL. Mai mult, Orban s-a dezis public de el.

Rcorder arată însă că, opt luni mai târziu, Butnariu s-a înscris în cursă ca independent. Doar că, toate indiciile indică faptul că este susținut de liberali. Afișele lui folosesc culorile PNL și sunt tipărite la aceeași firmă. Mai mult, PNL-iștii nu și-au mai pus candidat în comună, pentru a nu-l încurca pe Butnariu. El le citește angajaților din primărie chiar și mesaje de susținere primite din partea liderilor PNL. Vezi VIDEO AICI

Foto: recorder

Cel de-al doilea caz vine din Bistrița-Năsăud. Jenor Beudean, bărbatul surprins de un fotograf, în 2016, în timp ce ataca o femeie cu care avusese o altercație în trafic, candidează la primăria Sieu-Odorhei, susținut de liberali.

„Îmi pun obrazul pentru el”, a spus Ludovic Orban, arată libertatea.

Foto: libertatea

Beudean a fost declarat nevinovat în primă instantă în procesul în care este acuzat pentru agresarea unei femei în plină stradă, deși imaginile vorbesc de la sine.

Comentează pe FACEBOOK

- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro