luni 22 aprilie 2024

Pascu, hairstylistul pus șef la Jocurile de Noroc, demis

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Cristi Pascu, cunoscut drept hairstylistul vedetelor, numit luni de premierul Marcel Ciolacu în funcția de vicepreședinte al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN), instituția responsabilă cu reglementarea acestei industrii, a fost demis. Numirea lui Pascu fusese făcută la propunerea Ministerului de Finanțe.

 

Pascu, hairstylistul pus șef la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, demis la două zile după numire

 

Cristi Pascu, stilistul de păr cu avere la negru pus șef peste Jocurile de Noroc, demis după nici două zile.

Premierul Ciolacu a semnat miercuri seară demiterea lui Cristi Pascu din funcția de vicepreședintele al Oficiului pentru Jocuri de Noroc, funcție în care a fost numit luni la propunerea PNL. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.

DeFapt.ro a arătat că liberalul Cristian Pascu duce o viață de nabab în vacanțele de lux, se lăfăie în hotelul de cinci stele al lui Donald Trump din Las Vegas, deși câștigă anual mai puțin decât un muncitor necalificat în construcții.

„Culmea, în declarațiile de avere depuse în anii 2021 și 2022, liberalul Cristian Pascu a menționat venituri salariale anuale de 5.280 lei, respectiv 5.200 lei. Ceea ce înseamnă că a trăit timp de doi ani cu doar 14 lei pe zi. Cam atât costă o pâine și 300 de grame de parizer.

Mai mult, din aceleași venituri salariale infime a reușit să restituie unei bănci suma de 27.800 de euro.

Iar în declarațiile de interese nu a menționat firmele la care este asociat și nici firmele controlate de soția sa”, scrie DeFapt.ro.

 

Pascu, hairstylist și consilier local PNL: e ora 8 dimineața și în secunda asta îmi cereți să știu legislația

 

Potrivit CV-ului prezentat de G4Media, Pascu este în prezent consilier local la Sectorul 6, președinte la Clubul oamenilor de afaceri PNL din același sector și consultant la mai multe firme.

Pascu a obținut o diplomă de coafor, a terminat Dreptul la o universitate privată, a fost prezentator TV la Euforia TV, un post de divertisment deținut cândva de Sorin Ovidiu Vîntu. Pascu este cunoscut drept hairstylistul vedetelor, având numeroase apariții în presa tabloidă.

Contactat de G4Media marți, imediat după numire, Pascu a fost întrebat despre legislația care stă la baza instituției unde va fi șef. A recunoscut că nu știe nimic despre asta: „Dacă mă puneți să știu legislație pe domeniu chiar nu vă pot ajuta, e un domeniu relativ nou. Gândiți-vă că numirea a fost făcută aseară, acum e ora 8 dimineața și în secunda asta îmi cereți să știu legislația. Am fost numit acolo pentru că atunci când mi s-a dat o sarcină am dus-o la capăt. Lăsați-mă să intru în pâine și vă stau la dispoziție cu toate detaliile despre legislație”.

CITITI SI: Guvern: Dispar companiile de jocuri de noroc care nu au sediul social în România

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro