luni 17 iunie 2024

Patriarhul Daniel anunță că s-a vaccinat anti-COVID

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img
După îndelungi discuții privind poziția Bisericii Ortodoxe Române față de vaccinarea anti-Covid, Patriarhul Daniel surprinde miercuri printr-o declarație pro-vaccinistă. 
Întrebat la Parlament, unde a asistat la şedinţa solemnă dedicată Zilei Naţionale a României, dacă s-a vaccinat, acesta a răspuns: ”Sigur, ne-am vaccinat, gata!”
„Vă pot transmite oficial că Părintele Patriarh a confirmat astăzi, într-o scurtă întâlnire cu presa, la ieșirea din Parlament, că s-a vaccinat. Poziția favorabilă a BOR față de vaccinarea în sine ca act medical profilactic și benevol este deja foarte bine cunoscută”, a transmis ulterior purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu.
De asemenea, chestionat de jurnaliști s-a vaccinat cu două doze, patriarhul Daniel a răspus: „Cu dublă doză”, scrie Hotnews.
Întrebat ce mesaj are către credincioşi, Patriarhul a răspuns: ”Nu avem niciun mesaj, să facă ascultare de medici”.
Patriarhul a mai spus că poziţia oficială a Bisericii Ortodoxe a rămas aceeaşi: ”V-am spus esenţialul, poziţia oficială a Bisericii a rămas aceeaşi, să se sfătuiască fiecare credincios cu medicul de familie. Nu avem opinii personale”.
Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro