duminică 26 mai 2024

Patru Minore Obligate să se Prostitueze. Victimele erau sub ‘Protecție socială’

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Trei indivizi au fost reținuți în Argeș sub suspiciunea de trafic de minori. Ei sunt acuzați că au recrutat patru adolescente, dintre care trei erau sub protecția socială, și le-au constrâns, folosind violență și amenințări, să se dedice prostituției. La evenimentele la care participau, fetele erau drogate pentru a fi implicate în prostituție.

În urma descinderilor efectuate de ofițerii de poliție și procurorii DIICOT din Pitești, în județul Argeș, s-au găsit și confiscat 4 telefoane mobile, 4 dispozitive de stocare a datelor, un cântar de dimensiuni reduse și un card bancar cu urme de substanță albă.

Conform investigației, începând din luna mai a anului 2022, indivizii în cauză au recrutat victimele, exploatându-le starea de vulnerabilitate, și le-au impus să se implice în activități sexuale contracost cu diverse persoane.

Unul dintre suspecți pare să fi organizat evenimente private, în cadrul cărora a administrat substanțe psihoactive fetelor, urmând ca acestea să fie constrânse să întrețină relații sexuale ulterior.

Pentru o durată de 30 de zile, cei trei suspecți au fost plasați în arest preventiv.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro