Pe cine mai interesează adevărul?

 • Se pun la îndoială documentele istoriei, după ce în prealabil s-au distrus, de către tot felul de securiști cu etichete de “elite”.

 

 • Cel mai mare Holocaust din România este cel al culturii române și al identității naționale.

 

 • Nu avem muzee de artă românească și de istorie a artei românești, sau un muzeu de eminescologie. Dar ni se impun muzee pentru cultura de gen și a minorităților sexuale.

Nu avem o școală românească și nu avem o istorie clară a românilor. Unde spuneți că e capitala României? Bruxelles?

 

 • Edificiul de patrimoniu cultural și spiritual al României, a devenit un mall, (un fel de spa comunal) transformat de valurile succesive de gestionare politică, care au distrus mai toate evenimentele majore și de importanță națională, de la Centenar până la Trianon.

 

 • Cultura se vinde acum pe tarabele din piețe de Obor, unde se mai dă și pe datorie, la preț de nimic. Și asta în timp ce toate plasticurile în forme falice “contemporane” de artă, importate din vest, sunt puse în galantare luminate și vândute la suprapreț, de persoane “calificate”, care până nu demult s-au educat pe brânci în “bordelurile” culturilor răsăritene.

 

 • Români ca Eminescu și mulți alții au fost cu Dumnezeu, dar singuri pe lume, iar trădătorii au avut misiune ușoară să-i termine. Istoria ne învață că frontul trebuie să fie mai mare.

 

 • E nevoie de intelectuali care să se coaguleze creștin, într-un program unitar comun și care să nu negocieze principii.

 

 • Repunerea țării pe făgașul năzuințelor acestui neam ar fi putut fi făcută de o elită care să se implice, dar ea nu mai există, pentru că majoritatea dintre cei vizibili, sunt slăbiți de compromisurile și toate privilegiile oferite, în schimbul tăcerii lor complice.

 

 • Nu cred că mai există o elită acum. Mai ales cei care se auto-intitulează așa! Cred că cel mai bine ar fi să nu mai așteptăm mereu să fim salvați de aceste “elite”, ci să devenim noi, ceea ce nu sunt ei!

 

 • Cred că e nevoie doar de o mînă de oameni care își trăiesc credința și cultura, pentru a creștina o țară întreagă. O comunitate care cunoaște și trăiește adevărul credinței și al culturii neamului din care se trag, pot fi o sămânță suficientă.

 

 • Au început să cadă civilizații!

 

 • Europa e cu bulină roșie, iar SUA a devenit câmp de instrucție, în care oamenii și-au pus creierele în mașini de spălat, simțindu-se vinovați că sunt albi, când de fapt, totul este despre sclavia impusă de a fi politic co(rect).

În timp ce la noi, cu oameni încuiați în case de frici și legi, pe străzile care erau goale, au căzut pe tăcute, legi fundamentale, drepturi și alte Constituții. Cei care le-au dat și-a făcut treaba și au globalizat țara.

Omul, va fi următoarea globalizare!

 

 • Odatā cu acestă globalizare, s-a ieftinit și omul. Ni s-a furat istoria, de guvernele care au început să ne pună să celebrăm ziua națională prin “integritate europeană”, corupția devenind “element de stabilitate”.

 

 • Nu vremurile sunt ciudate ci oamenii. cred că este o pandemie a prostiei pe deoparte și hoției pe de altă mare parte.

Mulți s-au agitat să comenteze sau să scrie pe acest subiect fără să fi trecut în ultima perioadă pe la bibliotecă. Sau niciodată!

 

 • În România și peste tot, se scot dosare, se inventează dosare, se denigrează oameni, se vrea o schimbare radicală. Dar nimeni nu se întreabă cine o vrea și de ce? Documentele dispar mereu. Cei care merg să le caute, știu bine ce am scris mai sus. Dar e ok, voi “populația” puneți-va zgarda și ochelarii de cal și stați liniștiți la locurile voastre. Cât mai aveți locuri!

 

 • E vorba despre istoria noastră care se fură încontinuu, până într-o zi când se va spune că noi nici nu eram pe aici, ci erau alții. Și vor veni cu “documente”noi, justificatoare.

Iar aici s-a ajuns foarte simplu:

Prin înlocuirea adevăratei istorii, cu cea din manuale, și după, prin înlocuirea istorie din manuale, cu educația sexuală

Stau și mă întreb, dacă vă mai interesează adevărul?

 

 • S-ar putea ca distracția de-abia de acum să înceapă, pentru că “motoarele” unor ambasade și ONG-uri, au început deja de mult să fie intruzive, falsificând istoria și mai mult decât atât, au influențat deciziile politice ale actualului stat român. Din păcate, reacția autorităților și mass-mediei este aproape inexistentă, ceea ce ne mai ridică un semn de întrebare!

 

 • Drama e că românii nu-și mai cunosc credința și istoria, iar acum așteaptă de la alții să le-o spună.

Totul pornește de la credință și de la celula comunității și a societății, care este familia.

Acum mai mult ca oricând, vor să le distrugă cu orice preț, pentru a ne rupe de adevărul creștin al acestui neam.

Dacă ne-am fi cunoscut istoria la timp, ei nu ar fi avut aceste autorități ideologizate și nu s-ar fi ajuns să avem acum această generație naivă.

 

Cauza pentru care s-a ajuns aici, este pentru că românii au așteptat!

 

Nicolae Voiculeț – virtuoz al naiului

 

Comentează pe FACEBOOK