luni 17 iunie 2024

Personajul din imagine devine tot mai…

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Personajul din imagine devine tot mai grețos și greu de suportat. Valențele cameleonice ale lui Călin Constantin Anton Popescu Tăriceanu întrec grav limita bunului simț! Omul i-a luat cu succes locul lui Gabriel Oprea, grobianul UNPR-ist care și-a făcut ani buni mendrele politice cu partidul său balama.

În ultima sa postare pe Facebook, Tăriceanu îl critică pe ministrul Finanțelor și se arată îngrijorat de împrumutul pe care l-a luat acesta pentru echilibrarea economiei. O asemenea mârlănie trebuie tratată pe puncte:
1 – Bre Tăriceanule, dar când luau Vasilica Dancilă și discotecarul Teodorovici Orlando, lunar, credite nu te îngrijorai?! Doar erai cu ei la guvernare..
2 – Astăzi, când vorbești, guvernul e înțesat de oamenii tăi! Ai secretari de stat, șefi de agenții, prefecți! Nu îți ajunge cu cât te-au mânjit liberalii și vrei mai mult?? Ieșiți voi pe bune de la guvernare și vorbiți dup-aia!
3 – Altele nu ai de transmis României?! Doar îngrijorarea ta??! Despre subalternul tău, Chițoiu, care a omorât doi oameni nu ai nimic de spus? Îl mai ții in partid? Mai e bun? Ce funcție îi mai dați??
4 – Când îți vei pune o coloană vertebrală politică? Să înțeleagă și electoratul ce ești și ce vrei… La prezidențiale ai mers alaturi de Ponta, pe mâna unui actor eșuat politic. Tot cu Ponta ești sau ai rupt și lanțul ăsta de iubire?

Ce vă pot spune pe surse, dragii mei, este că Tăriceanu caută cu disperare un partid mare lângă care să se aciueze. Știe că mica lui corabie ALDE este eșuată electoral. Nu va face pragul, iar la locale e dezastru. Rămâne de văzut dacă își va mai asuma cineva salvarea acestui naufragiu iminent. Ar fi o mare greșeală electorală!

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro