Piedone demască jaful lui Florea cu măștile falsificate

Piedone demască jaful lui Florea cu măștile falsificate

Un nou episod incredibil, publicat de primarul sectorului 5, Popescu Piedone, despre jaful făcut acolo de predecesorul său! Noul edil a scos la iveală facturile lui Daniel Florea din pandemie, atunci când au fost cheltuite zeci de milioane de lei pe măști și echipamente. Așa cum ne-a obișnuit, Piedone a filmat și apoi postat pe pagina sa de Facebook o ședință de lucru din ograda sa. Replicile și explicațiile angajaților care au girat jaful lui Florea sunt uluitoare. Iată un singur fragment:

După cum puteți observa, firmele de casă ale lui Florea încă încearcă să bage facturi la plată pentru mizeriile pe care chipurile le-au prestat. În plus, reprezentanții lor amenință voalat cu procesele noua administrație, în caz de neplată. Exemplul facturii de 13 milioane de lei, pentru măștile faciale pe care Florea le-ar fi împărțit în pandemie este bomboana pe coliva bugetară. Pentru cei ce nu își mai amintesc, acele măști erau cele pe care le dădeau în campania electorală oamenii lui Florea, pe post de pomeni electorale. Iar acum, cei cu care omul a făcut afaceri, au tupeul să trimită facturile la plată.
Bomba materialului prezentat de Piedone vine la finalul materialului. Atunci aflăm că cei de la Protecția Consumatorilor ar fi expertizat măștile achiziționate de Florea, care nu sunt nicidecum medicale, ci măști de protecție. Adică bune pentru zugrăvit, nu împotriva Covid19. Exact pentru acest gen de achiziții, fostul director Unifarm, Adrian Ionel, este astăzi la un pas de pușcărie. De partea cealaltă, Daniel Florea se lăfăie în Parlament…

Comentează pe FACEBOOK