vineri 14 iunie 2024

Piedone descinde cu Salubrizarea în fieful dependenților de droguri

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a avut zilele trecute o acțiune fără precedent în cartierele rău famate. Piedone a schimbat rapid prioritățile companiei Salubrizare Sector 4, după o vizită în zona Aleea Livezilor. Edilul a prins în fapt mai mulți oameni ai străzii ce trăiau într-o mizerie de nedescris și aveau asupra lor seringi, semn că ar fi fost consumatori de droguri.

În stilul caracteristic, edilul a contactat prin stație conducerea celor de la Salubrizare 5 și le-a solicitat să abandoneze orice activitate și să vină la fața locului. În scurt timp, întreaga zonă a fost igienizată, iar persoanele bănuite că ar consuma substanțe interzise au fost conduse în centrele de specialitate. La fel s-a întâmplat și cu cei fără locuință, care invocau acest aspect pentru a-și justificau ședera acolo.

Așa arăta fieful oamenilor străzii, înainte de intervenția celor de la salubrizare, trimiși de Piedone

La 48 de ore de la „descinderea” Salubrizării S5 acolo, întreaga zonă a fost complet igienizată. Mai mult, perimetrul a fost dotat cu camere de supraveghere, în așa fel încât exemplul celor mutați de acolo să nu fie urmat de alte persoane fătă locuință.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro