duminică 19 mai 2024

Piedone: Mazilirea lui Cîrstoiu-blat politic pentru susținerea lui Nicușor Dan

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL pentru Primăria Capitalei, a declarat marţi că „mazilirea” medicului Cătălin Cîrstoiu este „blat politic” prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor Dan.

 

Piedone, prima reacție după retragerea candidaturii lui Cîrstoiu

„Sondajele pe care le-au plătit cu bani grei, le-au rotit şi le-au învârtit în ultima lună i-au scos mereu perdanţi! Aspectul i-a înrăit, i-a învrăjbit şi i-a ameţit! Sclavi ai intereselor de tot felul, şefii coaliţiei au ales să-şi mintă poporul de dragul puterii trecătoare pe care fiecare o are în propriul partid! Şefii coaliţiei toxice şi-au dat seama că victoria lui Piedone va fi izbânda cetăţenilor batjocoriţi şi umiliţi şi minţiţi! Asta îi sperie, practic: ca ţara să nu ia exemplul Bucureştiului şi să nu îi distrugă prin vot la alegerile parlamentare din toamnă! Aceasta este realitatea, oameni buni! Dacă susţinătorii din Bucureşti ai lui Piedone dau vot negativ coaliţiei în Bucureşti, la toamnă se va ridica împotriva PSD şi PNL tot poporul pe care această coaliţie l-a umilit şi l-a batjocorit în ultimii patru ani!, scrie Piedone pe Facebook.

Piedone mai afirmă că „mazilirea doctorului Cîrstoiu este un „blat politic prin care PSD și PNL îl susțin pe Nicușor Dan”

„Ca să elimine valul de susținători ai candidatului Cristian Popescu Piedone, șefii alianței toxice își trădează electoratul și îl susțin public pe Nicușor Dan! În mințile lor negre de ură, dacă Piedone pierde, alianța toxică are șanse mari să câștige alegerile parlamentare din toamnă! Și mai poate umili poporul încă patru ani!”, mai scrie candidatul PUSL.

 

PSD și PNL au rupt alianța la București. Firea și Burduja, candidați

 

După o sedință maraton, liderii coaliției PSD-PNL au decis să rupă alianța la București. Medicul Cătălin Cîrstoiu nu va mai fi candidatul alianței. Vor candida, astfel, Gabriela Firea din partea PSD și Sebastian Burduja din partea PNL, pentru a maximiza electoratele celor două partide.

Cei doi candidați nu se vor ataca în campanie, ci vor avea o campanie constructivă pe soluții pentru București. Candidații pe sectoare rămân comuni, la fel și listele de consilii locale. Este o situație similară cu deciziile luate pentru Bacău și Brașov.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Ionescu Adriana
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro