vineri 14 iunie 2024

Piedone refuză retragerea din cursa pentru Primăria Capitalei

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Cristian Popescu Piedone refuză să se retragă din cursa pentru Primăria Capitalei, după ce Marcel Ciolacu i-a fi cerut acest lucru. Candidatul PUSL a afirmat într-o intervenție la România TV că ar fi susținut-o pe Gabriela Firea într-o alianță, dacă era desemnată de la început. 

 

Piedone nu se retrage și candidează împotriva lui Firea

 

Actualul primar al Sectorului 5 din Capitală a vorbit pentru sursa citată despre cursa pentru Primăria Capitalei. El este hotărât să nu se retragă, fiind convins că va rămâne în continuare pe primul loc, indiferent de apariția Gabrielei Firea în peisajul politic pentru această funcție.

„L-am urmărit în detaliu pe domnul Marcel Ciolacu. Acest partid mic, PUSL, are propria lui coloană vertebrală și asta se numește Piedone. Nu mă dezic de la nimic. Eu mi-am depus candidatura, pe cuvântul meu, mă duc în prăpastie și nu mă întorc. Este exclus a mă retrage de la Primăria Capitalei. Exclus! Exclus! Exclus! Indiferent de rezultatul votului, cuvântul meu în fața cetățenilor valorează mai mult decât degringolada coaliției”, a spus Cristian Popescu Piedone într-o intervenție telefonică la România TV.

 

Piedone le-a cerut lui Ciucă și Ciolacu intrarea PUSL în alianța PSD-PNL

 

Continuând, Piedone a afirmat că le-a cerut celor doi lideri de partid intrarea PUSL în alianță. 

„Cel bun care trebuia să fie candidat, și aici vorbesc de Gabriela Fierea, dacă o acceptau la începuturi. Dacă spuneau de la început „o susținem pe Gabriela Firea”, era altceva. Trebuiau să aibă verticalitatea să își asume! Atunci eu le-am cerut celor doi președinți de partid, dacă acceptau ca PUSL să intre în această alianță, să ne măsurăm, vedeam care era cel mai bun, pentru că trebuie să îl înfrângem pe Nicușor Dan. Nu știu de ce le-a „puțit” Piedone. Dacă îl alegeau pe Piedone sau pe Gabriela Firea de la începuturi cu siguranță astăzi eram în spatele Gabrielei Firea și o susțineam”, a mai explicat edilul.

Totodat, șeful executiv al PUSL a susținut că este favorizat de „degringolada coaliției”. „Se va vedea la alegerile din 9 iunie. Eu astăzi sunt poziționat pe primul loc, mi-am ocupat locul. Eu simt zilnic ceea ce trăiesc în teritoriu, iar ei abia acum încep să simtă, că au coborât acum din Olimp. Vineri, Cristian Popescu Piedone, la mine nu vor exista proiecte, eu voi lansa ceva ce se numește „contract cu cetățenii”. Apoi, în Săptămâna Mare, eu voi pleca în vacanță cu nepoții, pentru că eu îmi permit, spre deosebire ei. Eu am băgat sămânța în pământ, ei abia azi au băgat-o, nu au cum să culeagă roadele. Nu le ajunge timpul”, a mai declarat Cristian Popescu Piedone. 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Ionescu Adriana
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro