duminică 26 mai 2024

PMB a alocat încă 23 de milioane de lei pentru exproprieri

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Municipalitatea a alocat încă 23 de milioane de lei pentru exproprieri în cadrul proiectului Prelungirea Ghencea pe tronsonul cuprins între străzile Valea Oltului şi Mărăcineni, a anunţat, marţi, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

„Continuăm procedurile de expropriere pentru realizarea obiectivului de investiții Prelungirea Ghencea.
Am alocat zilele acestea încă 23 de milioane lei, dintre care 13 milioane lei din creditul BRD și 10 milioane lei din bugetul local, pentru exproprierile pe tronsonul cuprins între str. Valea Oltului și str. Mărăcineni.
Banii vor fi consemnați în conturile cu afectațiune specială, iar după expirarea termenului legal de 45 de zile voi emite dispoziția privind decizia de expropriere.
În ceea ce privește exproprierile pe tronsonul str. Râul Doamnei – str. Valea Oltului, reamintesc că banii au fost consemnați la sfârșitul lunii iunie. Este vorba despre 31,5 milioane lei, dintre care 22 milioane lei din creditul BRD și 9,5 milioane lei din bugetul local. Pe acest tronson, demolările vor începe în luna august, când expiră cele 45 de zile pentru confirmarea primirii notificărilor”, notează Nicușor Dan pe Facebook.
Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro