duminică 26 mai 2024

PNL despre o alianță cu AUR: ”Atracția puterii e importantă pentru orice partid politic”

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Sebastian Burduja, vicepreședintele PNL, afirmă că Partidul Național Liberal nu va forma niciodată o coaliție de guvernare cu Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

”Cred că acesta ar fi un compromis prea mare şi nu ar avea niciun fel de logică nici pentru cetăţeni să pui două partide fundamental diferite într-o coaliţie de guvernare”, a spus Sebastian Burduja, care speră că PSD, la rândul său, va refuza o alianţă cu AUR.

Vicepreședintele PNL Sebastian Burduja a fost întrebat dacă există posibilitatea ca PNL să exploreze o alianță cu AUR.

Nu. Niciodată!”, a răspuns Sebastian Burduja

Vicepreședintele PNL a fost întrebat și despre opțiunea de a fi în opoziție în loc să facă parte dintr-un guvern alături de AUR.

Categoric, da. E vorba de valori fundamentale aici. Atracţia puterii e importantă pentru orice partid politic, chit că vrei puterea doar ca să faci bine pentru generaţiile viitoare, dar nu implică orice compromis. Cred că acesta ar fi un compromis prea mare şi nu ar avea niciun fel de logică nici pentru cetăţeni să pui două partide fundamental diferite într-o coaliţie de guvernare”, a spus liberalul.

Despre o posibilă coaliţie de guvernarea PSD-AUR, Sebastian Burduja a spus: ”Eu sper că nu. Totuşi, PSD, fiind ancorat în familia europeană a socialiştilor, având deschidere către vest, să ia în calcul foarte bine opţiunile pe care le are”.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro