luni 17 iunie 2024

George Simion Așteaptă Cu Emoție Venirea Pe Lume a Primului Copil

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Ilinca, partenera de viață a lui George Simion, liderul AUR, este însărcinată. Însuși George Simion a anunțat cu bucurie această mare veste și a făcut o promisiune către viitorul său copil, angajându-se să lupte pentru ca micuțul să trăiască într-o lume mai bună.

„Familia Simion se mărește! Împărtășesc cu voi vestea cea mare! Încărcat de emoție, vă anunț că eu și Ilinca vom avea un băiețel. Pentru noi este un moment unic. Entuziasmul gândului că voi deveni tatăl unui băiețel îmi dă puterea și energia de a-mi duce planul până la capăt. Aceasta este prima promisiune pe care i-o fac „Tatăl tău va face tot ce îi stă în putere pentru a-ți pregăti o lume mai bună! Și vă promit și vouă, celor care vă bucurați alături de noi că vom reuși să facem schimbarea pentru copiii României”, a declarat Simion pentru ciao.ro.

George Simion a exprimat în mai multe ocazii dorința de a deveni tată și, în plus, și-a exprimat interesul pentru a avea o familie numeroasă.

”Sper să am și fete, sper să am și băieți, sper să meargă bine. Cu toții ne dorim ca, proaspăt căsătoriți, să meargă bine într-o căsnicie și noi de dorim mulți copii. Nu avem încă, nu pot să vă confirm că vom avea o fată, un băiat, că vom avea un copil. Sperăm, ne dorim foarte mult. Să ne ajute Dumnezeu să avem și sper ca foarte mulți români să își găsească relații care să nu fie toxice. La sfârșitul lunii sper să vă dau vești bune”, spunea George Simion în ziua nunții cu Ilinca Simion.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro