duminică 14 iulie 2024

PNRR va fi modificat, anunță PSD

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

O dată intrat la guvernare, PSD are o țintă clară: modificarea PNRR, plan asumat deja de România și aprobat de Comisia Europeană și Consiliul European.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marți că aprobarea Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR) de către Comisia Europeană nu înseamnă că programele de investiții nu mai pot fi negociate/renegociate.

„Vă spun că vom negocia anumite capitole din PNRR (dacă PSD intră la guvernare – n.r.). La Comisia Europeană există această posibilitate, între șase luni și un an an se pot renegocia unele lucruri (…) Vom demonstra ce este sustenabil și ce nu, la ce ne angajăm sau la ce nu ne angajăm”, a comentat Marcel Ciolacu la RTV.

”Vom merge cu cei de la PNL la Comisia Europeană și vom negocia anumite capitole din PNRR. O spun cu toată sinceritatea. Vom merge împreună și vom demonstra ce este sustenabil și ce nu este, ce ne angajăm, ce nu ne angajăm”, a mai spus Ciolacu.

Șeful PSD spune că social-democrații nu își pot asuma ce au gândit cei de la USR.

Păi, eu să îmi asum tot ceea ce a făcut USR în acest guvern (PNL-USR-UDMR – n.r.) Ei nici nu au prea fost pe la guvernare, i-am văzut doar pe la televzor… Și mai apare și Orban să spună… păi ce a făcut Orban? El n-a avut nicio treabă cu guvernarea, când era el premier au murit oameni”, a mențioanat liderul PSD.

Amintim că Planul Național de Redresare și Reziliență al României a primit aprobarea finală pe 28 octombrie.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro