joi 20 iunie 2024

Politician PNL, atacat de interlopi cu topoare

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Consilierul județean PNL Constantin Ofițeru a fost alergat cu bâte și topoare de membrii clanului Iordan, în Chitila, județul Ilfov.

„Am fost atacat de clanul Iordan. (…) M-au atacat cu topoare, săbii, cuțite, bâte. Mi-au distrus mașina. M-au alergat până acasă. Mi-au speriat soția, copiii”, a spus Ofițeru la Antena3.

Liberalul a sunat la 112, iar polițiștii au reținut o persoană pentru infracţiune şi distrugere .

Poliţia Ilfov precizează că „la data de 21 ianuarie, în jurul orelor 18:45 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat cu privire la faptul că, pe fondul unor discuții mai vechi, mai multe persoane i-au spart geamurile de la autoturism, folosind topoare. La fața locului s-au deplasat de îndată polițiștii Orașului Chitila pentru efectuarea de cercetări și investigații specifice locului faptei, cât și pentru identificarea persoanelor implicate în eveniment. De asemenea la fața locului s-au deplasat și efective din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Ilfov.  În urma activităților desfășurate  de către polițiști au fost identificate persoanele implicate în eveniment, acestea fiind conduse la sediul postului de poliție Chiajna, pentru efectuarea de verificări și cercetări”

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro