miercuri 29 noiembrie 2023

Polițist bătut cu poșetele

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Două femei au bătut cu poșetele un polițist din Vaslui. Femeile au fost reținute, la fel și șoferul mașinii în care se aflau și care nu avea asigurare.

Femeile l-au bătut si insultat pe polițistul din Murgeni, iar unul dintre agenți a primit lovituri de poșete în cap. Tot el a fost trântit pe jos de acestea. Echipajul de poliție oprise o mașină în care se aflau trei persoane din Murgeni.

Când unul dintre polițiști i-a anunțat că șoferul va fi sancționat, pentru că nu avea asigurarea obligatorie la mașină, situația a degenerat. Cele două femei au ieșit din mașină furioase și l-au lovit cu gențile în cap.

Polițistul a ripostat cu spray lacrimogen, iar agresoarele s-au urcat în mașină și au fugit. În timp ce fugeau se mai opreau să ridice pietre de pe marginea drumului pe care le aruncau către agenți și către mașina de poliție.

Agresorii au fost reținuți. Aceștia vor fi prezentați joi instanței, cu propunere de arestare preventivă. Camera corporală a polițistului a surprins agresiunea, iar filmarea va deveni probă la dosar.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro