marți 28 noiembrie 2023

Polițist din Gorj arestat după ce a împușcat un câine în cap

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Un polițist din județul Gorj a fost reţinut după ce a împuşcat un câine în curtea locuinţei sale din comuna Băleşti. Nu se cunoaște motivul pentru care a recurs la gestul teribil, dar omul legii a ajuns în arestul Poliției din Târgu Jiu.

Cel care a alertat autoritățile este vecinul său. Acesta a auzit o împușcătură și a găsit animalul la 5 metri distanță de gardul casei polițistului.

Câinele a fost transportat la o clinică veterinară și, din fericire, a fost salvat, dar are o gaură în cap.

„În cauză s-a reţinut că în data de 15 ianuarie, în jurul orelor 14,30, din interiorul curţii imobilului unde domiciliază suspectul MNC s-a auzit un foc de armă şi, după puţin timp, a fost observat un exemplar canin rănit, care a sărit gardul proprietăţii şi s-a adăpostit într-un canal pluvial situat la o distanţa de aproximativ 5 metri”, arată procurorii, potrivit NewsWeek.

„Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că MNC este ofiţer în cadrul IPJ Gorj, fiind autorizat pentru a deţine, purta şi folosi arme letale de vânătoare de către IPJ Timiş, fiind posesor al permisului de armă. IPJ Gorj- Serviciul Resurse Umane a comunicat faptul MNC este organ de cercetare al poliţiei judiciare în sensul dispoziţiilor Legii nr. 364/2004 privind organizarea şi funcţionarea poliţiei judiciare. Având în vedere aceste aspecte, dosarul a fost trecut în anchetă proprie a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu”, transmit procurorii.

Miercuri, procurorul de caz a dispus faţă de suspect măsura preventivă a reţinerii pe o durată de 24 ore. 

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro