marți 28 noiembrie 2023

Zeci de mii de euro pentru deszăpezire deși afară sunt 20 de grade

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Chiar dacă ninsorile sunt tot mai rare, primarii se înghesuie să împartă bani frumoși firmelor de partid care se ocupă cu deszăpezirea drumurilor publice. Așa stau lucrurile și în comuna Cristolț, județul Sălaj, o localitate cu puțin peste 1000 de locuitori, condusă încă din 1996 de Ioan Cheșeli. Edilul a oferit 50.000 de euro pentru deszăpezire unor firme de partid.

Astfel, două contracte pentru deszăpezirea comunei au fost atribuite de la bugetul primăriei către PFA Petrule Ioan-Simion, respectiv către Pop Ioan Întreprindere Individuală, arată Digi24.

Ioan Pop este membru PSD în satul Văleni, comuna Cristolț. Acestuia i-a fost atribuit un contract de deszăpezire al drumurilor din satul său în valoare de 45000 lei (circa 9300 euro).

Ioan Petrule este membru PSD și a candidat la ultimele alegeri pentru consiliul local al comunei, dar de pe un loc neeligibil. Acesta se ocupă cu deszăpezirea celorlalte sate ale comunei Cristolț. Contractul are o valoare de 54.000 lei (circa 11.000 euro).

După această ispravă, Marcel Ciolacu l-a uns pe Ioan Cheșeli  în funcția de vicepreședinte al PSD Sălaj. Semn că PSD știe cum să extragă bani publici la Cristolț.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro