Polițiști din Constanța, filmați cu o prostituată în mașină

Polițiști din Constanța, filmați cu o prostituată în mașină

Un echipaj de Poliţie Locală a fost surprins cu o prostituată, în Constanța. ‘Discuția’ avea loc într-o parcare întunescoasă, la marginea orașului.

Filmarea a fost făcută în noaptea de duminică spre luni (31 mai/1 iunie) de un bărbat.

Când au văzut că sunt filmați, polițiștii au dat-o jos din mașină pe femeie și au pornit la drum. Aceasta, revoltată, a început să-l înjure pe cel care a filmat întreaga scenă.

„Aseară pe bulevardul Aurel Vlaicu lângă reprezentanța Mercedes-Benz în jurul orei 01:40 un echipaj al Poliției Locale Constanța cu masina nr 04 promovau prostitutia fara nici o jena ca sunt vazuti de cetatenii care treceau pe strada. Acești nesimțiți când au văzut că sunt filmați au dat acel wc public jos din masina si s-au facut nevazuti prin boscheti, Totodată acea prostituata a fost foarte deranjata ca nu a apucat sa plateasca amenda in natura si a inceput sa injure cu tupeu fiind constienta ca are protectorii ei in uniforma”, scrie acesta pe facebook.

Aseară pe bulevardul Aurel Vlaicu lângă reprezentanța Mercedes-Benz în jurul orei 01:40 un echipaj al Poliției Locale Constanța cu masina nr 04 promovau prostitutia fara nici o jena ca sunt vazuti de cetatenii care treceau pe strada. Acești nesimțiți când au văzut că sunt filmați au dat acel wc public jos din masina si s-au facut nevazuti prin boscheti, Totodată acea prostituata a fost foarte deranjata ca nu a apucat sa plateasca amenda in natura si a inceput sa injure cu tupeu fiind constienta ca are protectorii ei in uniforma.

Publicată de Podaru Stefan Tiberiu pe Luni, 1 iunie 2020

Comentează pe FACEBOOK