Un candidat PNL la primărie, odă lui Ceaușescu și PCR

Un candidat PNL la primărie, odă lui Ceaușescu și PCR

Fost primar din Olt, candidat PNL pentru un nou mandat, îi aduce o odă lui Nicolae Ceaușescu. Într-un mesaj plin de greșeli gramaticale postat pe Facebook, Eugen Stănia spune că fostul dictator a fost un președinte patriot.

„Un preşedinte patriot ! Pe timpul lui sa reconstruit România , am absolvit o şcoala , am obținut o calificare ,am învațat ce înseamnă munca, disciplina, bun simțul şi respectul ! De 30 de ani toate astea s-au transformat minciună, nesiguranță şi a primat doar interesul personal . Azi fiecare este doar pentru el , predomină lupta pentru existență şi nepăsarea față de aproapele tău . Unii nu mai au limite , lăcomia i-a transformat mostrii , alții se mulțumesc cu puținul şi trăiesc cu speranța că ziua de mâine va fi mai bună ca cea de ieri ! Gânduri bune ,pentru o lume mai bună !”, este mesajul lui Stănia, mesaj însoțit de fotografii cu Ceaușescu.

Ulterior, el a șters mesajul postat pe pagina sa de Facebook, dar imaginile sunt deja virale.

Eugen Stănia a fost primar al comunei Dăneasa timp de trei mandate, în perioada 2000 – 2012, potrivit Olt Alert. Eugen Stănia a intrat în PNL la începutul acestui an. În februarie, el scria pe Facebook că, președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, „domn cu un caracter extraordinar”, a acceptat ca el și încă 30 de persoane să preia organizația PNL. Stănia candidează din partea PNL pentru un nou mandat.

Comentează pe FACEBOOK