luni 22 aprilie 2024

Ponta: ‘Sigur că o să-l votez pe Piedone’

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img
Victor Ponta, fostul prim-ministru, și-a dezvăluit preferința pentru candidatul la Primăria Capitalei. El respinge speculațiile neoficiale venite din partea PSD-PNL și afirmă că îl va susține pe Cristian Popescu Piedone, care este în prezent primarul Sectorului 5.

„Pe Nicușor Dan sigur nu îl votez, pe domnul arhitect nu îl cunosc, îmi pare rău, nu am ajuns la vârsta asta să votez oameni pe care nu îi cunosc, că mi-i garantează partidul. Sigur că o să-l votez pe Piedone dacă va candida, are șanse foarte mari dacă o face, sper să nu se răzgândească, eu îl întreb în fiecare zi. El spune că nu se răzgândește”, a declarat Victor Ponta, la Antena 3.

Conform informațiilor furnizate de TVR, numele care circulă pe surse în discuțiile pentru desemnarea unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei sunt cele ale medicului Cătălin Cîrstoiu și ale arhitectului Tiberiu Florescu. Există și alte două nume care vor fi luate în considerare, însă nu este clar despre cine este vorba în acest caz.

Conform informațiilor furnizate de surse, liderii Coaliției ar fi decis în cadrul ședinței de joi seară să renunțe la susținerea celor patru candidați discutați până acum: Sebastian Burduja, Gabriela Firea, Daniel Băluță și Ionuț Lupescu.

Cătălin Cîrstoiu (50 de ani) este în prezent manager al Spitalului Universitar de Urgență București.

El deține funcția de șef al Secției de Ortopedie-Traumatologie I la Spitalul Universitar de Urgență București (SUUB) și este decanul Facultății de Medicină din cadrul Universității „Carol Davila” din București (UMFB). Soția sa, Monica Cîrstoiu, este și ea medic ginecolog și lucrează la Spitalul Universitar.

Tiberiu Florescu (53 de ani) este un arhitect cunoscut, care deține poziția de președinte al Registrului Urbaniștilor din România. De asemenea, el este profesor universitar și prorector la Universitatea de Arhitectură Ion Mincu din București.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro