luni 22 aprilie 2024

Poșta Română: Stați acasă! Noi venim la ușa voastră!

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

O veste bună a apărut astăzi pe strada unei categorii profesionale aflate în prima linie în lupta cu virusul chinezesc. Postașii, acei oameni care au grijă lună de lună de veniturile unui segment important de populație și-au înnoit logistica. Primele mașini care vor fi folosite atât de Poșta clasică, dar și de Prioripost au intrat în parcul auto.Un mesaj cât 1000 de cuvinte
Evenimentul cu pricina a fost folosit de angajații Poștei și pentru a transmite un mesaj util și ferm către români: Voi stați acasă, noi venim la ușa voastră! „Este un slogan extrem de util, având în vedere vremurile pe care le trăim cu toții. Nu Vrem să îi asigurăm pe toți cei care ne așteaptă lună de lună că nu îi vom abandona, însă ne preocupă extrem de tare și siguranța fiecărui român”, a explicat Horia Grigorescu, noul manager al Poștei Române.
Măsurile de protecție față de angajații acestei structuri vor fi extinse rapid în toată țara, în așa fel încât niciun angajat al Poștei să nu fie expus în această perioadă.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro