sâmbătă 2 martie 2024

Postarea Mariei Grapini Generează o Mișcare Bizară pe Facebook

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Maria Grapini, europarlamentara, aduce zâmbete românilor de Crăciun printr-o postare proaspătă, abundând în gafe, conform stilului său inconfundabil. De această dată, mesajul caracteristic Grapini a generat o mișcare ciudată, dar extrem de amuzantă, pe platforma Facebook.

Europarlamentara Maria Grapini, cunoscută pentru exprimările sale naiv-puerile și pline de greșeli, aduce bucurie românilor și în perioada sărbătorilor de Crăciun, prezentând o altă perla de umor involuntar absurd.

”Seara buna! Iubesc sa fac pregatirile de Craciun. Azi mi-am amintit reteta de biscuiti pe care o folosea mama si am facut cozoaci dupa reteta personala????”, sună postarea de pe 22 decembrie, descoperită de cei de la Hotnews.

Ca răspuns la postarea originală a Mariei Grapini, internauții au început să creeze mesaje similare, parodiindu-i stilul și abordând subiecte complet nelegate între ele. Astfel, o mișcare amuzantă și excentrică a luat amploare pe rețelele sociale, aducând un strop de umor și creativitate în online-ul românesc.

„Seară bună! Iubesc să fac pregătirile de Crăciun. Azi mi-am amintit că trebuia să plătesc abonamentul la Orange și am sunat la mecanic să văd cum mai e mașina”.

”Bună seara! Iubesc să fac sarmale de Crăciun! În seara asta mi-am amintit că n-am ciorapi de revelion și m-am dus să cumpăr mâncare la câini”.

”Buenas tardes! Iubesc să fac pregătirile de Crăciun. Azi mi-am amintit să cumpăr cremă pentru protecție solară pentru ziua de plajă de mâine”.

”Seara bună! Iubesc să fac pregătirile de Crăciun. Azi mi-am amintit unde am pus CD.ul de colinde și m-am uitat la Games of Thrones”.

”Bună seara! Iubesc să fac pregătirile de Crăciun. Azi mi-am amintit că pentru asta trebuie să și cumpăr un brad. Bine că nu am pisică”.

”Bună seara! Azi mi-am amintit că am vase de spălat, le-am spălat după rețeta bunicii. E gata când nu mai unt. Sărbători cu bine. #fairy”.

”Bună seara. Iubesc să fac pregătirile pentru Paște de Crăciun. Joi am vopsit ouă. Am făcut sarmale, cozonaci. Azi am aflat că sărbătoarea nu pică duminică, precum Paștele. Și am rămas bulversat. Încă o zi liberă pentru bugetari?”.

”Bună seara. Iubesc să schimb anvelopele de vară cu cele de iarnă. În seara asta mi-am amintit că rămăsese o poșetă în coșul de cumpărături la un magazin online și am făcut o comandă de pantofi”.

”Seară bună! Iubesc sa fac pregătirile de Craciun. Azi mi-am amintit că doamna e europarlamentar și am fost să iau varza pentru sarmale :)”.

”Iubesc sa fac pregătirile de Crăciun. Eu chiar am framântat deja aluatul pentru 4 cozonaci. Cozonaci Babka. Insiropați cu vin ars. Îi termin abia mâine. Îi dau pe toți 4 pe o Tesla. Am spălat și mașina mea, ieri. Și am luat și fântâna de apă pisicii”.

Maria Grapini și-a câștigat notorietatea în special prin abilitățile sale de comunicare, în jurul cărora s-a construit un adevărat folclor urban.

Europarlamentara PUSL, Maria Grapini, a devenit cunoscută pentru inventarea țării fictive „Letiția” și pentru diverse alte isprăvi. Într-o notă caracteristică ei, s-a felicitat singură pe Facebook printr-o postare la persoana a III-a, iar lista sa de gafe și greșeli gramaticale este impresionantă. Un exemplu notoriu a fost mesajul emoționant în ziua în care fiul său împlinea 39 de ani, afirmând că i-a dat viață „în urmă cu câteva ore”.

Cu o carieră în ingineria textilă, Maria Grapini a devenit europarlamentar în 2012, fiind aleasă pe lista USL din partea Partidului Conservator al lui Dan Voiculescu. Mai târziu, s-a alăturat PSD-ului și a ocupat funcția de ministru delegat pentru IMM-uri.

În prezent, Grapini este europarlamentar în cadrul PUSL, un partid fondat de Dan Voiculescu, avându-l pe Cristian Popescu Piedone în funcția de președinte executiv, un politician controversat achitat în legătură cu tragedia de la Colectiv, în care au murit 65 de tineri.

Sursă foto Facebook

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro