sâmbătă 22 iunie 2024

Predici antivacciniste, vândute în fața bisericii

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Un preot și-a înregistrat pe CD predicile antivacciniste halucinante. CD-urile cu discursurile lui Teodosie Paraschiv, protosinghelul și duhovnicul Mănăstirii Durău, sunt vândute acum  la intrarea în biserică, fără bon fiscal.

Te vaccinezi, ți-ai semnat condamnarea la moarte. Să nu vă otrăviți copiii!”, spune duhovnicul, potrivit Reporter de Iași.

La slujbe, pe un CD și într-o carte, preotului susținute aberațiile cu implantarea de cipuri, controlarea funcțiilor organismului prin rețelele 5G, teoria cu nanoparticole, oameni de care se lipesc magneți la locul injecției. Extratereștrii, de fapt niște demoni, fetușii avortați și sataniștii sunt alte grozăvii invocate.

„Vedeți că toți acești sataniști, că nu le pot spune altfel, că sunt criminali, și-au votat legea asta a vaccinării obligatorii. De ce credeți? De ce atâta grabă să se vaccineze toată lumea? De ce ăla care vrea să se vaccineze, n-are decât să se vaccineze? El este vaccinat și virușii nu se ating de el. De ce să se teamă de mine care nu vreau să mă vaccinez?

Dar scopul lor este să otrăvească lumea. Pentru același motiv, să reducă populația. Să introducă sterilitate la copii și la tineri, iar pe cei bolnavi să-i omoare. Că și-așa, vedeți, că zic ei, nu mai sunt resurse pe pământ și nici bani să mai plătească pensii. Sunt criminali. Ce trebuie să facem noi? Să avem grijă să nu fim ca oile”.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro