vineri 14 iunie 2024

Primarul din Mihăilești, pe urmele lui Carmen Dan

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Goana după putere naște monștri. Primarul Dobre Mihai, din orașul Mihăilești (jud Giurgiu) vrea să se răzbune pe cei ce nu par să il mai voteze la următoarele alegeri, după ce și-a mai schimbat o dată culoarea politică. Ca să le arate că încă e șeful, primarul le-a închis oamenilor un drum, acesta fiind o cale de acces zilnică pentru copiii ce merg de acasă către școala din Novaci. Ca alternativă, micuții ar trebui să parcurgă în plus mai bine de un kilometru, pe jos.

Primarul din Mihăilești își pedepsește votanții indisciplinați

Măsura a generat revolta câtorva zeci de familii. Acestea s-au dus să ceară socoteală edilului, mișcarea capatând proporțiile unui miting spontan. Atât a fost nevoie, pentru ca primarul Dobre să apeleze la sprijinul organelor de forță. Iar acestea din urmă, au făcut ce știu ele mai bine: au gazat protestatarii, în timp ce afară erau peste 30 de grade celsius. Din fericire, copiii erau la școală în momentul conflictului, așa că cei care au avut de suferit au fost părinții. Practic s-a reeditat nefericitul moment 10 August, la o scară ceva mai mică.

Cine este torționarul

 

Mihai Dobre este un traseist sadea. Până acum câteva luni, ocupa postul de primar din postura de liberal de frunte. Dar cum s-a redeschis portița traseismului, omul a și sărit în barca roșilor. Decizia sa a generat reacții adverse inclusiv din partea unora ce il criticaseră până atunci și care s-au trezit în aceeași barcă cu el.

Surse locale ne povestesc că primarul a fost deranjat de modul în care îi răspund la solicitări colegii de la Capitală, motiv pentru care îi tot amenința cu plecarea la alt partid. Una dintre marile sale doleanțe era legată de schimbarea șefului de post. Acesta dorea readucerea comisarului şef Vişenescu Petrişor Puiu la conducerea postului de poliţie din localitate, dorinţă care nu a fost îndeplinită de către liderii PNL. În plus, omul dorea locuri eligibile pentru apropiații săi, nu doar în consiliul său local, ci și la județ. Cum liberalul Dan Motreanu pare să nu fi vibrat la solicitările sale, Mihai Dobre i-a arătat că se poate vopsi în roșu peste noapte.

O înregistrare din momentul în care forțele de ordine gazează locuitorii din Mihăilești a ajuns deja pe rețelele de socializare, iar subiectul s-a viralizat:

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro