joi 30 mai 2024

Primarul din Sexgate-ul cu minore, zburat din PNL

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Biroul Politic al PNL Iași a tranșat în week-end cazul primarului Damian Butnariu din comuna Mogoșești Siret. Omul a fost zburat din partid și nu va mai fugura pe listele electorale din acest an. Excluderea lui Butnariu a fost decisă cu 29 de voturi pentru, 2 voturi împotrivă și o abținere. Fără alte comentarii, liberalii au tranșat rapid problemanelăsâns astfel loc unor comentarii apărute în ultima vreme.

Faptele lui Butnariu au fost de o evidență uluitoare. Butnariu a recunoscut în instanță că a avut relații sexuale, chiar în sediul primăriei, cu două minore traficate de un proxenet local pentru 100 de lei. Informaţia apare în dosarul în care mai mulţi proxeneţi periculoşi din acea zonă sunt judecaţi pentru fapte de trafic de carne vie pe care le-au comis în perioada 2007-2008. Proxenetul Adrian Buduroi a fost condamnat la 15 ani de puşcărie şi obligat să dea statului banii primiți de la primar în schimbul serviciilor sexuale pe care cele două fete au fost forțate să le presteze. În cazul de față nu a fost vorba de prostituție, ci de răpire și de trafic de persoane și de întreținere de relații sexuale cu minori, de coruperea și de abuzarea lor, și nicidecum de servicii prestate legal de prostituate, plătite în consecință. Așa a justificat instanța condamnarea extrem de severă. Doar pentru prostituție, fapta nu ar fi căzut sub incidența codului penal. Dar una dintre fete fusese răpită din fața școlii cu puțin timp înainte să fie vândută pentru servicii sexuale primarului liberal iar după ce a fost abuzată de primar fata a încercat să se sinucidă.

Dosarul primarului amator de servicii sexuale a ieșit public după ce un ziar local a dezvăluit detalii din dosar. Acest lucru l-a determinat pe primar să recunoască plublc implicarea sa și, cel mai probabil, a produs și reacția de excludere a acestuia din partea PNL.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro