miercuri 28 februarie 2024

Primele imagini cu Harry și Meghan în Canada

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Prințul Harry a ajuns, marți, în Canada, unde îl așteptau soția Meghan și fiul său Archie, alături de care va începe o nouă viaţă, „mai independentă” de casa regală britanică, relatează AFP.

La mai puţin de două săptămâni după anunţul şoc al ducelui şi ducesei de Sussex de a se retrage din familia regală şi la două zile după acordul anunţat de regina Elisabeta a II-a, prinţul Harry, în vârstă de 35 de ani, a aterizat la ora 03:00 GMT în Vancouver, purtând o căciulă pe cap şi o geantă aruncată neglijent pe umăr, potrivit imaginilor publicate de Daily Mail.

Plecarea sa în Canada marchează o primă etapă a unei „vieţi mai independente”.

Regina Elisabeta a II-a a declarat că le „susţine” dorinţa şi a anunţat sâmbătă un acord cu nepotul ei, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi cu fosta actriţă americană.

În urma rupturii, ducele şi ducesa de Sussex nu vor mai putea utiliza titlurile de „alteţe regale”, nu vor mai beneficia de fonduri publice şi nu o vor mai reprezenta oficial pe suverana de 93 de ani. Harry va trebui, de asemenea, să renunţe la funcţiile sale militare.

„Speranţa noastră a fost de a continua să o slujim pe regină, Commonwealth-ul şi asociaţiile mele militare, fără finanţare publică. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil”, a spus prinţul Harry.

 

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro