miercuri 29 noiembrie 2023

PSD merge la Cotroceni cu propunere de premier

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

PSD va merge la Cotroceni cu propunere de prim-ministru. „Nu vom intra în negocieri sterile privind ministerele, mai întâi stabilim programul de guvernare și care sunt prioritățile”, spune președintele social-democraților, Marcel Ciolacu. El a spus că este dispus să dsacute atât cu PNL, cât și cu USR.

„Ne afăm într-o criză majoră pandemică, într-o criză economică, într-o criză socială și într-o criză politică declanșată de fosta guvernare de dreapta. Toate crizele au fost gestionate și sunt efectul acestei alianțe de dreapta susținute de președintele Iohannis.

Am văzut abordarea celor două partide ieri în ședințele lor – este una în continuare și arogantă, și superficială”, a afirmat Marcel Ciolacu.

El a spus că PSD a finalizat o listă cu 100 de prorități pe termen scurt și mediu, susținând că de la aceasta vor porni discuțiile.

„Orice formațiune politică, când reprezintă cetățenii, într-o astfel de criză, este normal să vorbească cu toată lumea. Orice formațiune politică, când are de-a face cu o asemenea criză, stă de vorbă cu toată lumea. Ca să lămurim și acest aspect, ori facem o construcție pe principii și pe o anumită normalitate… să nu credeți vreo clipă că eu nu o să cer mandat colegilor mei ca PSD să meargă cu propunere de prim-ministru. Este exclus așa ceva! Cred că propunerea ne dați dreptul să o hotărâm noi în interiorul partidului, dar să nu credeți că noi vom face vreo construcție politică aberantă sau excluzând niște lucruri evidente”, a mai afirmat Marcel Ciolacu.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro