sâmbătă 22 iunie 2024

PSD preia ANAF. Cine va conduce instituția

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

PSD preia conducerea ANAF la rotativa guvernamentală. La șefia Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, condusă până acum de Lucian Ovidiu Heiuș, urmează să fie pus secretarul de stat de la Ministerul Finanţelor Mihai Diaconu, potrivit informațiilor Profit.ro.

Au fost luate în calcul pentru conducerea Fiscului şi numele lui Ionuţ Mişa, şeful Direcţiei ANAF pentru mari contribuabili şi fost ministru al Finanţelor, dar şi cel al Nicoletei Cârciumaru, numită recent vicepreşedinte ANAF cu scopul îmbunătăţirii colectării de venituri la bugetul statului.

Deşi nu este exclusă o modificare până la momentul numirii, în prezent, Diaconu este persoana preferată pentru postul de preşedinte.

Născut în 1984, Mihai Diaconu a ajuns la vârsta de 30 de ani consilier în Ministerul Finanțelor, ocupând ulterior mai multe posturi, dintre care cele mai importante sunt cele de secretar general și secretar de stat.

În toți acești ani, a lucrat cu miniștri precum Darius Vâlcov, Viorel Ștefan, Ionuț Mișa, Eugen Teodorovici și Alexandru Nazare.

Actualul post, de secretar de stat în Ministerul Finanțelor, Diaconu îl ocupă de la începutul anului trecut, în mandatul actualului ministru, Adrian Câciu.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro