duminică 19 mai 2024

Rareş Bogdan, despre retragerea candidaturii lui Cîrstoiu

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a vorbit, luni, despre o eventuală retragere a lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, după valul de anchete care îl vizează pe medicul de la Universitar. Rareş Bogdan spune că nu s-a pus problema retragerii sprijinului pentru Cîrstoiu, iar de susținerea lui Nicușor Dan pentru un nou mandat nici nu poate fi vorba.

 

Rareş Bogdan: Dacă suntem oameni serioşi, îl susţinem pe Cîrstoiu să câştige

 

Rareş Bogdan a afirmat, întrebat despre prestaţia medicului Cătălin Cîrstoiu, că acesta „e foarte bun”.

„Nu a scăzut deloc (în sondaje – n.r.), ci a crescut”, a spus Rareş Bogdan, la sediul PNL, transmite Agerpres.

Întrebat ce va face PNL dacă PSD va propune retragerea candidatului, Rareş Bogdan a spus: „Au o soluţie ei?”.

El a mai afirmat, legat despre posibilitatea susţinerii candidaturii actualului primar general, că „Nicuşor Dan este o calamitate pentru Bucureşti, nu a discutat nimeni de la vârful partidului”.

„Nu s-a pus problema retragerii doctorului Cîrstoiu. Nu s-a pus problema susţinerii lui Nicuşor Dan”, a precizat Rareş Bogdan.

Întrebat dacă este oportună discutarea acestui subiect, în ajunul depunerii candidaturilor pentru alegerile locale, prim-vicepreşedintele PNL a răspuns: „Nu, nu este deloc oportună”.

Chestionat dacă există şanse ca medicul Cîrstoiu să fie retras din cursa pentru Capitală, Rareş Bogdan a spus: „Dacă suntem oameni serioşi, nu. Dacă suntem oameni serioşi, îl susţinem să câştige alegerile”.

El a mai spus că nu ştie dacă se va discuta acest subiect în coaliţia de guvernare.

„Dacă se deschide subiectul, îl vom discuta”, a mai spus Rareş Bogdan.

 

Averea neștiută a candidatului Cătălin Cîrstoiu

 

Averea candidatului PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, finul lui Traian Băsescu, este impresionantă. Jurnaliștii de la Hotnews au descoperit că, în afară de proprietățile declarate ca manager al Spitalului Universitar București, are mai multe proprietăți deținute de firmele sale și ale soției. DETALII AICI

Mai mult, Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, s-a apărat, în 2020, de acuzația de incompatibilitate, susținând către Corpul de Control al Guvernului că la clinica Anemona face numai „formare profesională de medici specialiști și rezidenți”. Însă clinica privată nu este furnizor nici de formare profesională, nici de educație medicală continuă, după cum arată și un răspuns oficial al Colegiului Medicilor din România pentru HotNews.ro.

cititi si: Cătălin Cîrstoiu: M-am distrat şi eu de pozele din metrou

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro