miercuri 7 iunie 2023

Rareș Bogdan: Nu cedăm, nu-l schimbăm pe Cîțu

CITEȘTE ȘI:

spot_imgspot_img

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan afirmă încă o dată că nu se pune problema plecării lui Florin Cîțu din funcția de premier, după scandalul declanșat în coaliție după demiterea lui Vlad Voiculescu de la Sănătate. Într-o declarație de luni, de la Parlament, Rareș Bogdan a spus că până marți seară situația din coaliție ar urma să fie tranșată.

„Noi nu avem altă construcție politică posibilă decât cu USR PLUS. (…) Sper ca lucrurile să se calmeze și nu vă pot spune că în seara asta, după coaliție, va ieși fum alb. Probabil ambele partide vor sta pe poziții de forță, dar pot să vă garantez că până mâine seară lucrurile se vor încheia și vom merge în aceeași formulă. Nu se pune problema ca Florin Cîțu să plece. Florin Cîțu este premierul de care are nevoie România, se bucură și de sprijinul PNL”, a declarat Rareș Bogdan.

Acesta a mai precizat că liderii USR-PLUS sunt așteptați să vină cu o propunerea pentru funcția de ministru al Sănătății.

”Nu cedăm, nu-l schimbăm pe Florin Cîțu, nu cedăm un alt minister decât cele negociate în decembrie, nu am greșit cu absolut nimic”, a mai spus Rareș Bogdan.

Klaus Iohannis este ”extrem de mâhnit și trist pentru ceea ce se întâmplă”, a mai spus liderul liberal.

„Îi aștept să spună că vrem să introducem votul în două tururi. Mi-ar fi plăcut să văd și eu reforma promisă. E clar că a fost o problemă la Ministerul Sănătății, dacă ceilalți miniștri nu au avut de ce să se plângă. Cred că lucrurile trebuie să se desfășoare extrem de repede, se vede și de la Bruxelles. Nu avem niciun motiv să avem astfel de sincope care nu au niciun motiv”, a mai spus Bogdan.

Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro