sâmbătă 22 iunie 2024

Rareș Bogdan anunță anticipate: Cheia e la Iohannis

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat, după votul moțiunii de cenzură, că în România vor avea loc alegeri anticipate.

„Din acest moment în joc întră președintele României. Acesta a spus pe 28 decembrie că sunt 50% șanse de anticipate. Privind în Parlament la inconștiența celor de la PSD și PRO România întreg jocul e condus acum de președinte” a declarat Rareș Bogdan.

Anterior, Bogdan a transmis, miercuri, un mesaj dur PSD-iștilor, după ce social-democrații au acuzat Guvernul Orban că nu a făcut spitale și autostrăzi în timpul celor 3 luni de guvernare.

Bogdan le amintește lui Ciolacu și subalterinilor săi că, atât cât au fost la guvernare, și-au manifetsta puterea pentru ei, “nu pentru nefericiții pe care i-ați manipulat”.

“Ati trecut tara asta prin foc, ati distrus economia, aproape n-ati mai lasat nimic in picioare. Sa va fie rusine! Chiar nu aveti nimic sfant?”, spune liderul PNL.

„Tupeul pesedist si prefacatoria depasesc orice limita! Marcel Ciolacu joaca rolul sideratului si pretinde ca deciziile luate de PNL sunt impotriva tarii, si ca vai, romanii trebuie afle ce fac liberalii in puterea noptii – vezi, Doamne, intre ordonantele ce repara ticalosiilor pesediste si mizeriile fara margini ale guvernelor lui Dragnea n-ar fi nicio diferenta.

Nu s-au invatat minte!! Sefii PSD chiar isi considera electoratul ca fiind format din cretini.

Mai prefacutilor, ar trebui 10 guverne sa munceasca non-stop pentru a repara DE URGENTA toata nefericirea pe care ati semanat-o in Romania! De la sistemul de sanatate si pensii nemeritate la distrugerea educatiei, agriculturii, turismului, industriei! Oriunde te uiti, numai disperare! Iar daca un partid, daca seful statului incearca sa schimbe radical lucrurile, sariti cu aceleasi minciuni sfruntate!! Nu v-ati preocupat decat de promovarea incompetentilor utili, ati semanat teroare peste tot, ati facut averi de faraoni si ati cumparat voturile necesare mentinerii puterii.

Dar ati vrut putere numai pentru voi si-ai vostri, nu pentru nefericitii pe care i-ati manipulat! Si acum, deoarece va tremura genunchii, mintiti, manipulati, va pretati la josnicii. Stiti ca alegerile va pot pulveriza maniera de a face politica, adica in dispretul cetatenilor Romaniei. Ati trecut tara asta prin foc, ati distrus economia, aproape n-ati mai lasat nimic in picioare. Sa va fie rusine! Chiar nu aveti nimic sfant?”, a scris Rares Bogdan pe Facebook. 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro