sâmbătă 20 iulie 2024

Alianță electorală între PSD și Pro România

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

UPDATE: Marcel Ciolacu și Victor Ponta s-au înțeles asupra unei propuneri de premier, după ce s-a votat moțiunea împotriva guvernului Orban.

Propunerea SPD și a Pro România este Remus Pricopie, rectorul SNSPA.

Este un prim pas spre o alianță electorală. Este un pas spre ce am ratat în vară, atunci cu Viorica Dăncilă, când nu s-a vrut. Putem acum să încercăm să reluăm ce nu am făcut în vară”, au declarat Marcel Ciolacu și Victor Ponta.

Vezi AICI cine este Remus Pricopie

Știrea inițială

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, după ce moțiunea de cenzură împotriva guvernului Orban a trecut, că va discuta cu Victor Ponta, pentru a merge la consultările de la Cotroceni cu o propunere comună.

„Este un pas foarte mare pentru democraţie, economie şi mai ales pentru sănătatea românilor. Nu am reuşit eu atât de mult cât a reuşit domnul Orban să-i mobilizeze. Este o criză provocată de dl Orban de la PNL, aşteptăm să fim chemaţi la Cotroceni de către preşedintele României, o să am o discuție şi cu domnul Victor Ponta să avem propunere comună pentru Cotroceni, nu aveam această problemă de a crea o majoritate, nu noi am creat această criză”, a declarat preşedintele Camerei, liderul PSD Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a precizat că nu va vota niciodată un guvern Orban.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro