duminică 14 iulie 2024

Rareș Bogdan sare în apărarea Simonei Halep: S-a discutat la Parlamentul European

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Europarlamentarul Rareș Bogdan consideră că Patrick Mouratoglou este principalul vinovat pentru situația în care a ajuns fosta campioană de la Roland Garros și Wimbledon Simona Halep. Liberalul spune spune că inclusiv la Parlamentul European s-a discutat cazul tenismenei.

„Este nedrept (n.r. ceea ce i se întâmplă). Mouratoglou ar trebui pus sus, agățat, într-o… este incredibil ceea ce a putut să facă din fata asta. S-a discutat mult (n.r. despre Simona Halep la Parlamentul European). Simona Halep este un simbol”, a spus Rareș Bogdan, pentru ProSport.

„Mouratoglou este principalul vinovat! Îmi pare rău pentru ea. A avut o echipă extraordinară, cu Virginia Ruzici. Eu am fost la toate semifinalele și finalele jucate de ea la Roland Garros”, a mai spus europarlamentarul.

Simona Halep (32 de ani) a primit o suspendare de 4 ani din partea Agenției Internaționale pentru Integritatea în Tenis (ITIA),  în privința cazului de dopaj cu Roxadustat și nereguli în privința pașaportului biologic.

Marți, Hale a depus apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS-CAS) de la Lausanne, dar șansele unui răspuns favorabil sunt infime.

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro