duminică 14 iulie 2024

Război în PSD. A început bătălia pe funcția de președinte

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

S-a declanșat războiul în PSD înainte de alegerea noii conduceri. Scandalul a plecat de la faptul că Paul Stănescu l-a catalogat pe Eugen Teodorovici „o calamitate”. 

Ulterior, liderul filialei Neamț, Ionel Arsene i-a transmis miercuri lui Stănescu că ar trebui să mai aibă răbdare în privința alegerilor interne. Arsene a mai menționat că „știi și tu prea bine că PSD e un tractor cam mare”.

Teodorovici este un aventurier politic, incapabil să se gândească la PSD şi la colegii lui. El nu este un social-democrat autentic. A fost o calamitate atunci când s-a aflat la conducerea partidului. El a fost preocupat doar de funcţii. Nu a ajutat cu absolut nimic primarii PSD.  Ba mai mult nu le-a dat banii promişi pentru proiecte cât a fost ministru al Finanţelor.”, a declarat, citat de Mediafax, Paul Stănescu.

În replică, Ionel Arsene a scris pe Facebook că „î
ntotdeauna am urât să văd cum oameni care fac parte din aceeași echipă preferă bălăcăreala.  Nici măcar nu mai e vorba despre cât de bun e unul sau celălalt, pentru că asta se poate ușor vedea. E despre a fi bărbat și despre a avea curajul de a-ți exprima nemulțumirile verde în față. Este despre a fi capabil să recunoști când alții sunt mai buni. Fără să încerci să îi discreditezi public și să te folosești de metode specifice vechii Securități pentru a-ți crea posibile avantaje”.

Liderul PSD Neamț îl laudă pe Eugen Teodorovicicare, în opinia sa, este un politician „din noua generație, capabil să înțeleagă că vechile metode de a face politică nu mai dau rezultate”.

„Acțiunile lui de a face opoziție reală la actuala putere liberală. care a prăbușit România, sunt ceea ce așteaptă cu adevărat oamenii. Cât despre alegerile interne, părerea mea este că ar trebui să mai ai puțină răbdare. În loc să îți critici public colegii de partid, mai bine să arăți tu cu ce ești mai bun.  Ce te face pe tine să fii o alternativă, deși știi și tu prea bine că PSD e un tractor cam mare.”, a conchis Ionel Arsene.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro