Rechinii imobiliari au înghițit o stradă din Herăstrău

Scandalos este puțin spus. Dezvoltatorii imobiliari dornici să construiască în zona „zero” a Capitalei nu mai au niciun fel de scrupule. În cele ce urmează veți vedea un reportaj video ce vorbește de la sine. Prea mult nu vă voi dezvălui, dar vă spun că merită să ascultați integral cele 12 minute halucinante ale acestui material!

Acțiunea se petrece în Herăstrău, în spatele fostului club de fițe Nuba, iar terenul descris în acest material este poziționat între strada Grigore Gafencu și linia de cale ferată din Nordul Capitalei. Poveștile sunt cutremurătoare! Veți vedea cum oamenii simpli sunt călcați în picioare, prostiți pe față, iar singura lor șansă de a se lupta cu rechinii imobiliari rămân procesele în instanță. Care pentru omul simplu nu reprezintă o opțiune. Vorbim de bani mulți pentru avocați, drumuri cu nemiluita și cel mai important, timp. Mult timp. Pe care bătrânii prostiți de afaceriști nu îl mai au..

În primul episod, cel de astăzi, veți asculta doar poveștile incredibile și strigătele de ajutor ale unor oameni amărâți din sectorul 1. În episoadele următoare Intrăm în cuibul mafiei:

Comentează pe FACEBOOK