duminică 26 mai 2024

Regele Charles dat în judecată de o româncă

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Deși este iubit de mulți români, există unii care nu îl apreciază, și l-au dat în judecată pe Regele Charles.

Aflat în prezent în România, la proprietatea lui din Valea Zălanului, acesta a fost primit cu căldură de localnici. Și în Viscri, localitatea unde își petrece vacanța, este un adevărat pelerinaj al românilor care vin să-l vadă.

Publicația Gândul, arată că există și oameni care nu sunt atât de încântați când vine vorba de Regele Charles. O bucureșteancă din Sectorul 6 l-a chemat în judecată în instanțele din România.

Constanța Marta, l-a dat în judecată pe Regele Charles în anul 2015 (n.r. Prințul Charles la acea vreme). Ea a cerut magistraților să emită un ordin de protecție împotriva acestuia.

Femeia nu a avut câștig de cauză, cererea sa fiind respinsă de instanța de judecată.

Tot în anul 2015, aceeași Constanța Marta i-a acționat în judecată și pe prinţul Paul, principesa Margareta şi pe nepotul acesteia, Nicolae, la Judecătoria Sector 6.

Femeia cerea judecătorilor să emită ordine de protecţie împotriva membrilor familiei regale.

O altă româncă, Mihaela Popa a dat în judecată în anul 2006 o cunoscută firma de audit pentru care lucra în Marea Britanie. Potrivit acesteia, ar fi fost hărțuită sexual de colegi, iar ulterior concediată. Femeia susținea că un coleg i-ar fi spus că “est-europencele sunt c(*&^”.

Așadar, a intentat un un proces în Regatul Unit, îndreptat împotriva companiei, și apoi chiar și împotriva Coroanei Regale, inclusiv a Regelui Charles (Prințul moștenitor la acea vreme). Femeia cerea despăgubiri de 40 de milioane de lire, însă cererea i-a fost respinsă.

Sursa: Gandul

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro