Relații tensionate între Donald Trump și Mark Zuckerberg

Afirmații dure au fost făcute de fostul președinte Donald Trump despre CEO-ul Facebook Mark Zuckerberg. Fostul preşedinte a declarat la Fox News: ”Obşinuia să vină la Casa Albă să mă pupe-n fund”.

Declarațiile au fost făcut joi seara în faţa unor jurnalişti care chicoteau, potrivit News.ro.

”El (Mark Zuckerberg) obişnuia să vină la Casa Albă să mă pupe-n fund. Iar eu îmi spuneam «oh, este super. Îl am pe conducătorul Facebook, care vine să ia masa împreună cu încântătoarea sa soţie». Când te uiţi la ceea ce-mi fac mie şi ce le fac altor republicani, este pur şi simplu o nebunie. Dar aşa e lumea”,

Deși Twitter a fost canalul său de socializare preferat, cel de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite a făcut declarații acide și la adresa acestora. Acesta a declarat la Fox News că reţeaua de socializare îi datorează lui succesul de care se bucură.

”Ştiţi, când am început eu pe Twitter, acum 12 ani, era un lucru care nu funcţiona. A devenit un succes, iar multe persoane au spus că eu am contribuit cu mult la asta”. Trump  a ajuns la concluzia că reţeaua de socializare este mult mai ”plictisitoare” fără el.

Contul Twitter al lui Trump a fost suspendat în mod definitiv,. Fostul şef de stat nu va mai fi autorizat să revină pe site, chiar dacă ar fi ales din nou preşedinte în 2024, a anunţat directorul financiar al companiei, Ned Segal.

În iulie, fostul preşedinte american a anunţat că intenţionează să dea în judecată Facebook, Twitter şi YouTube (proprietatea Google).

În interviul acordat, Trump i-a îndemnat pe ”toţi cei care vor” să fie alături de el și să i se alăture în acest demers în justiţie.

Comentează pe FACEBOOK