luni 17 iunie 2024

Restaurant fără angajați, complet automatizat, apare în România

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Este soluția pe care Grupul Bobnet a prezentat-o în cadrul Bucharest Food Expo. Un restaurant fără angajați, complet automatizat. Numele acestuia va fi Bob Bistro și ne va scăpa de grija „câți bani să-i las ospătarului bacșiș”.

Soluția presupune o serie de dispozitive inteligente tip frigider, echipate cu inteligență artificială și cu o tehnologie Grab & Go cu sute de senzori. Produsele culinare servite vor fi proaspete și nu va fi nevoie de intervenție umană. Totul va fi administrat automat de sistemul de logistică și tehnologia Bobnet.

Dar să vedem care sunt avantajele acestui sistem nou de servire. Unul dintre ele ar fi reducerea risipei de alimente, apoi un control mai bun asupra calității și prospețimii mâncării și nu în ultimul rând programul non-stop și costurile reduse de mentenanță și cu personalul.

Cu ajutorul aplicației mobile dezvoltate de echipa Bobnet, consumatorul poate accesa meniurile oferite foarte rapid și ușor.

“Deoarece credem cu tărie că viitorul aparține lumii Internet of Things, unde aplicațiile software sunt completate de aplicații hardware, am dezvoltat această nouă soluție Bob Bistro, pentru a ajuta operatorii din HoReCa cu reducerea costurilor atât de de ​​logistică, cât și pentru forța de muncă, acestea afectând serios profitul companiilor ce fac afaceri cu produse alimentare.”, a declarat pentru Wall-street, Mihail Girnet, CEO-ul Bobnet.

“Soluția noastră este completă, se oferă la cheie și asigura întregul lanț de procese operaționale, inclusiv partea de logistică, aprovizionare, vânzări și servicii post-vânzare. Restaurantul Bob Bistro poate fi implementat și operat de companii din diferite domenii, atât furnizori HoReCa, cât și orice instituție care are nevoie de organizarea servirii meselo.”, a mai adăugat CEO-ul companiei.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro