Reținerea avocatei lui Bădălău JR aruncă în aer justiția din Giurgiu

O știre cu iz politic, apărută ieri în spațiul public, este pe cale să genereze un scandal monstru în justiție. Avocata Crina Stoianovici, fostă șefă la organizația de femei a PSD Giurgiu a fost săltată de procurori. Este vorba de un dosar de amploare al clanului Butoane, în care sunt acuzații de proxenetism, lipsire de libertate, trafic de persoane. Dincolo de apartenența politică, cea reținută era cunoscută și în showbizz. Aceasta este avocata lui Gabi Bădălău, fiul fostului boss PSD Giurgiu, Nicolae Bădălău. Cum procesul beizadelei era unul cu scandal, fiind vorba de divorțul de cântăreața Claudia Pătrășcani, presa tabloidă a mediatizat-o și pe avocata reținută ieri.

 

Jurnalist.ro a intrat însă în posesia unor imagini mult mai interesante, după reținerea avocatei PSD-iste. De data aceasta nu este vorba de cancan, ci de lumea justiției. Iată cu cine petrecea avocata reținută vacanțe exotice și alături de cine aveau loc desfrâuri bahice.

Doamna din imagini este nimeni alta decât președinta tribunalului Giurgiu, Adriana Pencea! Aceasta din urmă folosea un cont de Facebook cu numele Adrianna Adrianna, loc în care se găseau și fotografii în care apare alături de avocata reținută. Imediat după anunțul de ieri, atât contul judecătoarei, cât și cel al avocatei au fost închise.Asta nu înseamnă însă că fotografiile nu mai există..

Magistrat anchetat pentru relația cu interlopii

 

În urmă cu 3 luni, colegii de la Ziariștii publicau o investigație cu titlul „ Filera din justiție care l-a scos pe dragnea din pușcărie”. Cine credeți că apărea acolo?! Ați ghicit, exact doamna judecător Adriana Pencea. În 2018, anul numirii Adrianei Pencea la şefia Tribunalului Giurgiu, şefă a CSM era judecătoarea Simona Marcu, soţia avocatului Gil Vasile, care – conform dezvăluirilor Rise Project – a fost plătit de Tel Drum (compania controlată de Liviu Dragnea. Amănunt extrem de important: Adriana Pencea – cea numită în funcție de către gruparea Savonea din CSM – s-a numărat printre cei 30 de şefi de tribunale (60 de șefi de instanţe) care, în martie 2019, au condamnat protestele magistraţilor împotriva modificărilor operate de PSD-ALDE-UDMR la Legile Justiţiei.

 

În noiembrie 2012, judecătoarea Adriana Filip (actuală Pencea) l-a eliberat din arest pe Sile Cămătaru.În urma unui denunţ, potrivit căruia judecătoarea ar fi primit suma de 100.000 de euro pentru eliberarea interlopului, aceasta a fost anchetată de DNA, însă investigatorii nu au reușit să demonstreze acuzațiile.

Potrivit declaraţiilor sale de avere, soţul judecătoarei este director de alimentaţie publică la firma Amon SRL, care operează restaurantul Perla din Giurgiu, de pe faleza Dunării.

Comentează pe FACEBOOK