Revoltă în PNL după racolarea unui primar PSD

Revoltă în PNL după racolarea unui primar PSD

PNL Timiş a stârnit revolta în partid după ce a racolat un primar PSD dintr-o localitate din județ.

Este vorba despre edilul din Sacoşu Turcesc, Adrian Koller.

Koller s-a consacrat prin traseismul politic, trecând prin mai multe partide, chiar și pe la PD-L.

Anul acesta, la alegerile din 27 septembrie, va fi candidat din partea liberalilor.

„PNL TIMIŞ – o mare MINCIUNĂ şi o mare RUŞINE. Viitorul nostru este compromis. Ce aţi ,,realizat” prin acceptarea ,,distinsului” Koller? Cum să acceptaţi un primar care a avut 0 realizări de-a lungul celor 20 de ani în funcţie? Un primar care mai mult a minţit decât a spus adevărul, un primar cu dosare penale? Domnilor, Alin Popoviciu, Alin Nica, Nicolae Robu – O MARE DEZAMĂGIRE. CLAR, NU VOTAŢI PNL”, este postarea PNL Sacoşu-Turcescde pe Facebook.

Secretarul general al PNL Timiş, Alin Popoviciu, spune că s-a ajuns la această variantă pentru că filiala PNL din Sacoşu-Turcesc nu a reușit să-și desemneze un candidat.

PNL a mai reuşit să îi racoleze până acum pe primarul din Bethausen (PSD, fost PNŢCD), primarul din Sânanndrei (PSD), primarul din Secaş (UNPR), primarul din Topolovăţ, primarul din Satchinez.

„Nu e vorba de racolări. E vorba despre oameni care au un cuvânt de spus în comunitatea lor. Sunt oameni care au venit de la ALDE, de la PMP.  Noi am încercat să atragem în primul rând oamenii care sunt de dreapta: PMP, ALDE. Au mai venit câţiva de la USR care nu s-au îneţeles cum să îşi împartă locurile”, a mai declarat Popoviciu pentru Adevărul.

 

Comentează pe FACEBOOK